תוצאות mri של האגן ופרקי הירכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

11/12/2013 | 19:58 | מאת: משה

בן 71.בבדיקת mri שערכתי בעקבות כאבים בפרק ירך שמאל התשובה היא כדלקמן: תהליך ציסטי גדול אובלונגטה מאינטרה מוסקולרי{שריר איליאקי ואיליופסאוס עם דופן סדיר והאדרתי}ייתכן מחובר בפרק ירך שמאל.תפליט תוך מפרקי ניכר וסינוביטיס ללא הדגמת שינויים ארתרופתיים ניוונים או דלקתיים משמעותיים או avn. מה אומרות תוצאות אלו ולמי עלי לפנות לטיפול ואיזה טיפול? אודה על תשובתך

יש לגשת בשלב ראשון לאורטופד. אם ה MRI לא נעשה עם חומר ניגוד יש להוועץ עימו בדבר הצורך בבדיקה זו על מנת לקדם את ההבחנה כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס