סדק לכל עובי הסחוס המכסה את הפאסט המדיאלי של הפיקה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

13/11/2013 | 08:20 | מאת: ליאור יקירי

שלום, שמי ליאור ועברתי בתאריך 08.11.2013 בדיקת MRI . תוצאות הבדיקה האלו את הממצאים הבאים: מודגם סדק לכל עובי הסחוס המכסה את הפאסט המדיאלי של הפיקה עם בצקת לשדית סוב-כונדראלית בסמוך .( (חתך 24 סדרה 6 הודגם נוזל תוך פירקי בכמות קטנה, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית . לסיכום: סדק בסחוס הפיקה כמתואר. ברצוני לדעת האם ניתן לשפר את מצב בריאותי ללא התערבות כרורגית. אני בן 37. תודה רבה

כתלות בממצאי הבדיקה הגופנית ניתן לשקול טיפול פיזיותרפי, חובק לברך, טיפול תרופתי נוגד דלקת ותומך סחוס. זאת במקביל למודיפיקצית סגנון החיים.יש להוועץ באורטופד מטפל

מנהלי פורום פגיעות סחוס