דילדול שרירים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

10/11/2013 | 22:32 | מאת: יונתן

שלום דוקטור לפני 4 חודש עברתי שחזור ACL(hamstring graft ותוך כמה ימים לאחר הניתוח הדלדלו לי השרירים באותה הרגל במיוחד הארבע ראשי וההמסטרינג. עכשיו אחרי הרבה עבודה אני רואה שיפור מתמשדך ואני ממשיך לעבוד עד שזה יגיע לשיויון עם הרגל השניה. השאלה שלי היא כזאת: יש לי עדיין כאבים פה ושם שאני בטוח שהם בגלל הברגים ואני רוצה להוציא אותם ברגע שאפשר אבל הבנתי שצריך רק שנה לאחר הניתוח אז השאלה שלי האם לאחר היתוח של הוצאת הברגים עוד פעם יתדלדלו לי השרירים בצורה כה משמעותית וכל מה שאני עובד עכשיו הוא לחינם? ועוד שאלה קטנה הגיוני שהגיד שנלקח לשתל כבר הספיק לצמוח בחזרה תוך 4 חודשים? כי אני חושב שאני מרגיש אותו כבר. כמה זמן בממוצע לוקח עד שהוא צומח בחזרה?

צריך לשאול את המנתח. רב הברגים בהם משתמשים היום הינם נספגים ולא צריך לנוציאם. זמן צמיחת הגיד כשנה עד שנה וחצי

מנהלי פורום פגיעות סחוס