שחיקת סחוס באגן

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

24/09/2013 | 08:29 | מאת: יובל

שלום אני בן 51 וסובל בשנה האחרונה משחיקת סחוס באג בעקרון אני מתפקד רגיל בשנה האחרונה הפסקתי כל פעילו רפאוית הספורט היחיד שאני עדין עושה זה סקי פעם בשנה. אבקש לדעת עם הטיפול של זריקת כרבולת תרנגולת עוזר גם תודה מראש על כל התשובות

אני מניח שכוונתך לשחיקת סחוס במפרק הירך מעבר לקושי המכאני בהזרקה תוך פרקית למפרק הירך הרי שרב הנסיון בהזרקות נעשה למפרק הברך.הסבירות יורדת ככל שהשינויים השחיקתיים קשים יותר. יש להוועץ ברופא המטפל לאחר בדיקה גופנית (ציר וטוחי תנועה) ועיון בצילומים חג שמח

מנהלי פורום פגיעות סחוס