שחיקה של הסחוס לאחר שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

23/08/2013 | 00:50 | מאת: אסנת

שלום, שברתי את הקרסול השמאלי לפני תשעה חודשים ואובחנה שחיקה משמעותית של הסחוס. אציין שהפגיעה הייתה קשה ומלווה בפריקה מלאה של הקרסול. האם לשיטות שהועלו פה בנוגע לעידוד צמיחה מחדש של הסחוס יש סיכויי הצלחה משעותיים? היות ואני גרה בברלין ואין לי כיסוי רפואי בארץ, האם ידוע לך אם עושים את זה גם בגרמניה? אציין שאני בת 44 וסובלת מכאבים חזקים על בסיס יומי. בתודה מראש.

ראשית כדאי להוועץ במנתח אשר "ראה את הסחוס" ויכול לכמת את עוצמת הפגיעה בו - שטח ועומק. כל הטיפולים שהוזכרו - הזרקת חומצה היאלורונית ואורטוקין נעשים בגרמניה. כל טוב

31/10/2013 | 01:45 | מאת: פלורה

כמה עולה בכללית טיפול באורטוקין

26/08/2013 | 12:54 | מאת: אסנת

מנהלי פורום פגיעות סחוס