מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

10/06/2013 | 21:45 | מאת: רועי

שלום רב, לפני כחודש קפצתי מגובהה ונחתי על הברכיים ואז הרגשתי כאבים, הלכתי לעשות צילום והכל היה תקין, וכעבור חודש אני מרגיש עדיין כאבים בברך ימין בזמן מאמץ, יש לציין שביום יום אני הולך רגיל אין שום הבדל בין רגל ימין לשמאל אך שאני מאמץ תברך יש כאבים שאני קופץ יש כאבים, הלכתי למיפוי עצמות ולהלן התשובות: TP-MDP 30 MCI ממצאים: קיימות קליטות מוגברות בפלטה ובטיביה טוברוזיטי מימין במידאל קונדיל בטיבה,מימין ומעט דיפוזית בפרק הברך מימין שחיקת הסחוס המפרקי. סיכום: קליטות מוגברות כנ''ל ושחיקת הסחוס המפרקי ככל הנראה על רקע נזק בגיד פלטרי מימין. -רציתי לדעת מה זה אומר בגדול מה הטיפול , ומה בגדול אני אמור לעשות ומה לא לעשות ? תודה,רועי

כל מה שכרוך בכאב לא כדאי לעשות. אני סבור שיש לשקול טיפול בפיזיותרפיה ובמידה ולש משתפר לשקול הדמיה נוספת. כמובן יש להוועץ באורטופד המטפל

11/06/2013 | 01:25 | מאת: רועי

היי תודה לך, רציתי לדעת: 1. למה יש צורך בהדמייה נוספת, 2.איך זה שאין לי נפיחות או סימן בברך למרות כל מה שנמצא במיפוי? 3.והבנתי שאני צריך לחזק את הברך בספורט אבל זה נותן כאב אז זה טוב או לא?

מנהלי פורום פגיעות סחוס