יעוץ

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

09/07/2012 | 09:11 | מאת: אדוה

צילום שעשיתי השבוע העקבות כאבים בברך - אשמח לחוות דעתך. תודה השקע הפופליטאלי בשתי הברכיים אין עדות סונוגרפית לציסטה עש Baker. בשקע הפופליטאלי של הברך השמאלת מודגם מבנה ציסטי בקוטר 12/9 ממ, שמבחינת מיקומו מתאים יותר לציסטה מניסקיאלית מאשר לציסטה עש BAKER גידי הפטלה והקוואדריספס בברך שמאל הודגמו ללא עדות לקרע . מודגמות הסתידויות לינאריות עדינות בגיד הקוואדריספס הדיסטלי, יתכנו בשל שינויים ניוונים. אין עדות לתפליט בברך. MCL ו - LCL הודגמו ללא ממצא חריג. לא זוהה בלט רקמה משמעותי מהסדק הלטרלי של הברך. חתום על ידי דר. סקוט פילדס בתאריך 04/07/2012

ללא הבנת התלונות והבדיקה הגופנית אני חושב שקשה להתייחס ענינית לתלונותיך. ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל בכל מקרה - לדעתי כדאי לבצע בדיקת MRI לברך ולאבחן טוב יותר מהו המימצא הציסטי

מנהלי פורום פגיעות סחוס