פגיעה בסחוס טאלוס או טיביאה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

14/01/2012 | 18:17 | מאת: גולש מקצועי

שלום לכולם, העלתי לא מזמן פוסט לגבי כאבים חזקים בקרסול בזמן גלישת גלים. לאחר שני אורטופדים שלא ממש עזרו ושימוש במישחות למיניהם + גרב אלסטית מיוחדת החלטתי לפנות למומחה פרטי ד"ר דוד אנג'ל. ההבחנה שלו היא שהפגיעה היא בסחוס בקרסול בעצם הטאלוס או הטיביאה והמליץ על MRI. רציתי לדעת מה זה אומר מבחינתי האם מנוחה של חודש מהים תעזור או שרק תעזור לא להחמיר את המצב ? כיצד ניתן לטפל במידה וה MRI יאשר ? תודה מראש טל.

צריך לבצע את ההדמיה ולאור התשובות - מיקום הנגע, גודלו ועומקו ניתן יהיה לדעת מה הסיכוי לטוח הארוך וכיצד לטפל.

מנהלי פורום פגיעות סחוס