תוצאות בדיקה אורטופדית

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

05/09/2011 | 21:06 | מאת: עבד

שלום אני נכה שלוקה במחלה ראומטית קשה מאוד שנקראת 'בכטרב' לאחרונה עברתי בדיקה אורתופדית להלן התוצאות:מפרק ירך כיפוף 60 מעלות דו צדדי יישור 0 מעלות דו צדדי סיבוב פנימי 0 מעלות סיבוב חיצוני 0 מעלות דו צדדי אבדוקציה 30 מעלות אודדוקציה -30 מעלות דו צדדי. מפרק ברך:כיפוף 90 מעלות דו צדדי יישור 0 מעלות דו צדדי.האם הבדיקה בירך ובברך מעידה על הגבלה קשה?האם לפי בדיקת מפרק הירך ישנה כוויצה כיפופית?מודה לשני הרופאים מראש...עבד.

מחלה זו מטופלת ע"י ראומטולוג איננו עוסקים בהערכות נכות על גבי האינטרנט. האם ההגבלה קשה - מי כמוך יודע... ממליץ לפנות לרופא אורטופד להערכה וטיפול

מנהלי פורום פגיעות סחוס