ממצאי בדיקת מיפוי עצמות Tc99m mdp

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

12/08/2011 | 00:59 | מאת: פנינית

שלום רב, בת 62 ,נשלחתי לעבור בדיקת מיפוי לפני שבוע עקב כאבים חזקים בברך רגל ימין.נסקרו:עצמות הגולגולת,עמוד שדרה צוארי,טורקלי,לומבלי,כתפיים,צלעות,סטרנום.עצמות הזרוע,אגן,פרקי הירכיים,ירכיים,פרקי הברכיים,עצמות השוקיים.ממצאים:+ספקטברכיים,סקוליוזיס לומבלי,קליטת יתר עמוד שדרה צוארי(c4-5),קליטה מוגברת לא סדירה בברך ימיןעם הדגשה במדיאל טיביה(אחורית).פרט לכך בגדר הנורמה.סיכום:המימצאים מתאימים לשינויים ניווניים,לא ניתן לשלול פגיעה מניסקלית מדיאלית מימין.מומלצת קורלציה מכוונת לעמוד שדרה צוארי.אשמח לשמוע על הבעיה ואופן הטיפןל.נכון להיום אני סובלת מכאבים ואני ללא טיפול רק עם משכבי כאבים.תודה מקרב לב

אופן הטיפול נגזר מאופי הכאב, תלונותייך וממצאי הבדיקה הגופנית ומשכך יש חשיבות חיונית לבדיקתך. לכן ממליץ על הערכת אורטופד - אשר ימליץ על המשך ברור - צילום? CT? MRI? וטיפול בהתאם לכך כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס