שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

17/07/2011 | 17:06 | מאת: רונן

אני בן 38 ולפני כ5 התחיל לי כאב בברך שמאל שגרם להגבלה בתנועה לאחר בדיקות אובחן שחיקת סחוס וקרע חלקי וטופל ע"י משככי כאבים ופיזיוטרפיה,הכאבים לא חלפו והמליצו על ניתוח. בשנה וחצי החרונות הכאבים עברו לקרסוליים וטופלו גם בפזיוטרפיה אך ללא תוצאות בבדיקה אחרונה שעשיתי הרופא אמר שזה חשד לדלקת בגיד הכילס בדיקת אולטרסאונד קבעה שלא מדובר בדלקת,נשלחתי גם לct שם אובחן שחיקת סחוס והרופא המטפל המליץ על הזריקה שביצעתי עד עכשיו 1 מ3 שאלתי היא מה אחוז ההצלחה של הזריקה והאם יש משהו נוסף שניתן לעשות כי אני צריך לדבריו לעשות זריקות לקרסול השני ולברך לתשובתך אודה.

ככל שהשחיקה משמעותית יותר הסיכוי להטבה נמוך יותר. בכל מקרה הציפיה לשיפור הינה מספר שבועות לאחר הזריקה השלישית בהצלחה

מנהלי פורום פגיעות סחוס