הזרקת אורטוקין .

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

30/06/2011 | 23:13 | מאת: אבי

אני סובל למעלה משנה כאבים חזקים והגבלת הליכה בירך שמאל,הומלץ ניתוח,אני רגיש מאד למרבית התרופות ולטיפולי פיזיוטרפיה למיניהם שניסיתי,גם זריקת קורטיזון שקיבלתי גרמה הרעה ,תופעות לוואי למכביר. האם שיטת הזרקת אורטוקין יכולה לסייע למתן את כאבי הירך ובכלל, והקלה בהליכה לפרק זמן ארוך שאפשר.אני בן 68 ומשתדל לתפקד למרות המתואר. האם ניתן לעבור טיפול באורטוקין בארץ ואצל מי יש ידע והסמכה לכך .האם יש מידע גם על מקומות המטפלים בשיטה זו באירופה. תודה

באתר האינטרנט של החברה (חפש "אורטוקין") יש רשימה של מוסמכי הטיפול בארץ

03/07/2011 | 15:17 | מאת: אבי

בתשובתך,ציינתה שאפנה לאתר החברה-לאיזה אתר כיוונתה אותי?

מנהלי פורום פגיעות סחוס