שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

20/06/2011 | 23:56 | מאת: daria

שלום רב! אני בת 31, לפני כשנה עברתי ארטרוסקופיה של הברך, לפי הרופא יש לי שחיקת סחוס. הרופא אמר שיש זריקות אבל אין לדעת לכמה זמן הן ישפיעו. בזמן האחרון הכאבים חזרו בערך ברמה שהיתה לפני הניתוח ויש הרגשת נימול שמתרחשת מהר. האם זה קשור לשחיקת הסחוס? האם אפשר לעשות משהו בקשר לשחיקה?

תחושת נימול לרוב אינה קשורה לשחיקת סחוס. ביחס לטיפול - הו נגזר ממידת השחיקה עומקה ומימדיה וממיקומה יש להתיעץ עם הרופא המנתח כשבהחלט הזרקת נוזלי סיכה היא פתרון אפשרי

מנהלי פורום פגיעות סחוס