פענוח CT

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

23/05/2011 | 18:39 | מאת: מירי

שלום רב, אני בן 36 כ- שנה וחצי לאחר נפילה מגובה ניתוח 1 עברתי לקיבוע רציתי לדעת מה אומר פענוח ה- CT שביצעתי היום קיימת דפורמציה ניכרת של האפיפיזה של הטיביה כולל הטיביאל פלאטו. מודגם פרגמנט חופשי אחד בגודל 11 מ"מ בחלל המפרק קיימים סימני פורוזיס מינורית בקונדילים של הפמור. אין עדות לנוזל בבורסה הסופרה פטלרית יש לציין אטרופיה של שרירי הירך והשוק תודה מראש

המדובר בשינויים בתר חבלתיים במפרק הברך, ושינויים ברקמה הרכה הנובעים מחסר שימוש. נטיפול נגזר ממצאי הבדיקה הגופנית ומתלונותיך בתודה

מנהלי פורום פגיעות סחוס