חוסר נוחות במפרקי הקרסולים

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

09/05/2011 | 13:21 | מאת: דנה

שלום, אני סובלת מתחושה של חוסר נוחות במפרקי הקרסולים, תחושה של אויר או לחץ במפרק. התחושות אינן קבועות. ישנם זמנים שאיני מבחינה בתחושות וישנם זמנים שאיני יכולה לנוח, לישון או שאני מתעוררת מהשינה ומתקשה להירדם,גם מפרקי הידיים מצטרפים לפעמים לחגיגה.אני מרגישה צורך להוציא 'קנקים', ללחוץ ולמתוח, ללכת. איני יודעת אם יש קשר, בעבר הייתי רקדנית בלט מקצועית ויש במשפחתי רקע של גאוט. תודה רבה

גאוט מאופינת בכאב המלווה באודם או נפיחות מה שלהבנתי אין לך. יתכן והמדובר בגמישות יתר הסבירה את תלונותיך ואפשרית בהתחשב בעברך כרקדנית. במידה וכך מומלצת הערכת אורטופד וטיפול פיזיותרפי . במידה ולא תשתפרי ממליץ גם הערכת ראומטולוג

מנהלי פורום פגיעות סחוס