פענוח בדיקה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

20/04/2011 | 15:28 | מאת: מאיה

הייתי מעונינת לדעת מה אומרת התשובה של בדיקת mri שעברתי. מצב לאחר ניתוח במדור הלטרלי של הברך. חסר רקמה בקרן האחורית של המניסקוס אך לא נראה קרע מלא. רושם לקיום פרגמנט חופשי בין הקוטב העליון של הפיקה לפמור באספקט הלטרלי. לסיכום- פגיעה אוסטאוכונדרלית מינימלית במשטח הפמוא הלטרלי.

מלשון הפענוח משמע שנןתחת בברך זו בעבר. זה המקום לציין שבדיקת MRI הינה בדיקת עזר כלומר יש להתייחס אליה רק לאחר אנמנזה ובדיקה גופנית. ממליץ להוועץ עם הרופא המפנה/מנתח. סיכון הבדיקה - נזק סחוסי מינימלי באספקט צידי של הברך. חג שמח

מנהלי פורום פגיעות סחוס