פגיעת סחוס דרגה 2

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

01/07/2010 | 13:21 | מאת: אורן

שלום ד"ר ארבל עברתי ניתוח לפני כשלושה שבועות בנוסף לניקוי ושטיפה של פליקה הובחן פגיעת סחוס בדרגה שניה. השאלה שלי היא האם זה מתאחה?מה ניתן לעשות עם פגיעה כזאת? האם אני ירגיש בכאבים בעקבות פגיעה זו? תודה אורן

שלום רב ראשית השאלה הינה באיזה מקום נמצאה הפגיעה הסחוסית, האם באזור הפליקה או אחר? פגיעת סחוס דרגה שניה הינה קלה יחסית ואיננה גורמת להפרעה , אולם פגיעה כזו בד"כ נוטה להחמיר ויש לעקוב אחריה. בברכה ד"ר רון ארבל

מנהלי פורום פגיעות סחוס