כאבים מוטרפים דחוף!!!!!!

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

10/07/2010 | 07:20 | מאת: verd

בן 87 צועד עם מקל סבא לאחר CVA(שמאל) לפני כ- 10 שנים כאבים בברך ימין מוטרפים צילום בעמידה הראה כי אין סחוס והכאבים הם פינתי פנימי קושי עצום בהליכה המלצה להחלפת מפרק ברך שלם??!!! זה מפחיד עוד יותר!!! עברתי סידרת זריקות (כרבולת...) ואין לא עוזר ברגל שמאל מצויין ברגל ימין רואים ממש חיבור בין עצם עליונה לתחתונה בפינה אחת האם ניתן לעזור לי ללא ניתוח בבקשה אני מושבת כרגע!!!!!

על פי תאורך השחיקה בברך הינה במצב סופני, שהטיפול בו הינו לרוב ניתוח להחלפת מפרק הברך - במידה ומחלות הרקע ומצב הברך מאפשרים זאת. שאר הטיפולים - הזרקות לסוגיהן, פיזיותרפיה, הידרותרפיה, רפואה חלופחת, סוגי מנעל שונים ועוד יכולים להקל במעט אולם הסבירות לכך אינה גבוהה, לצערי.

מנהלי פורום פגיעות סחוס