כאבים בברכיים בחלק הקדמי – אני מתאמן

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

03/02/2011 | 01:43 | מאת: בן

שלום, אני בן 17 עוד מעט 18 והגיוס שלי מתקרב, אני כבר מתאמן 9 חודשים בקבוצת הכנה לצה"ל. בחודשים הראשונים התחלתי באופן הדרגתי עם פעמיים בשבוע ולאחר מכן הוספתי עוד 2 אימונים באופן הדרגתי והכל היה בסדר לא היו לי לא שברי מאמץ ולא כאבים בברכיים. הייתי בהפסקה של 3 שבועות חודש אימונים ולאחר מכן חזרתי להתאמן והיו לי ימים של אימונים עם עומסים רבים שחזרתי. בחודש האחרון מאז שחזרתי בשבוע הראשון היה לי – סימולציה של יום סיירות שזה כמו יום סיירות צבאי. בשבוע השלישי - שבועיים אחרי זה יום סיירות צבאי אמיתי . בשבוע הרביעי – מסע 15 ק"מ מהקבוצה שמכינה אותנו לצה"ל שבא אני מתאמן. חוץ מזה היו לי 2 אימונים בשבוע של הקבוצה שקשורים לריצה ואני הוספתי בחלק מהשבועות רק עוד אימון אחד כדי לחזור לפעילות בהדרגתיות . במצב הנתון יש לי כאבי ברכיים בחלק הקדמי קראתי הרבה מאמרים על זה באינטרנט, אני לא יודע בדיוק מה זה נראה לי שזה שחיקת סחוס כמו שקראתי בכל אופן רציתי להתייעץ פה בפורום שתייעץ לי מה לעשות במצב הנתון עם הכאבים שיש לי. הבנתי שבדיקות לא תמיד מראות נכון כלומר אני יכול להרגיש כאב והבדיקה תיצא תקינה וההפך. רציתי לשאול מה אתה ממליץ לי לעשות כרגע? לנוח לגמרי? לעשות הליכות, או ריצות קלות? חשוב לי לציין גם שיש לי פלטפוס ואין לי מדרסים חשבתי אולי שזה גם קשור לזה וחשבתי ללכת לעשות בדיקה ולקנות מדרסים. תודה רבה, בן. אימייל : [email protected]

לגשת לבדיקת אורטופד

03/02/2011 | 12:59 | מאת: בן

כן אבל כתבתי בהודעה שקראתי במאמרים שנגיד האורטופד ישלח אותי לבצע בדיקות זה לא תמיד מראה את הפגיעה ובעצם אני מרגיש כאבים אז מה בעצם יכולה לתרום לי בדיקת האורטופד?

מנהלי פורום פגיעות סחוס