זריקות של כרבולת התרנגול לברך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

21/12/2010 | 00:18 | מאת: שרון

יש לי שחיקת סחוס ניווני, אחרי ניתוח ארתסקופיה [קרע+ניקוי סחוס] עדין כואב מאוד 5 חודשים אחרי. והרופא המליץ לי על פיזוטרפיה לחיזוק שרירים ובמידה וזה לא יעזור אז לשקול זריקות של כרבולת תרנגול. שאלתי איזה סוג הכי מומלץ לברך,לפי שראיתי יש טבעי ויש סינטטי[יכול להיות שאני לא מבטאת את זה נכון] הטבעי- זריקה אחת .והסנטטי טיפול של כמה הזריקות. איזה הכי מועדף על ידיך, מה עדיף כמה טבעי או לא? ומה השם של החומר הטוב ביותר.

אין קשר בין סוג הזריקה - סינטטי או טבעי למספר ההזרקות (1 או 3) כל יצרן טוען ששלו הכי מוצלח. איני יכול לאמר בודאות מה הכי טוב מבחינת היצרן. הזרקה בודדת יעילה כמו שלוש (בזריקה הבודדת יש פי 3 חומר בהשואה לזריקות הרגילות) והיתרון הוא במספר הדקירות המופחת. ככלל ניתן לאמר כי ככל שהשינויים משמעותיים יותר הסיכוי להצלחה לאורך זמן נמוך יותר. ברור שגם לעלות יש משמעות מקווה שסייעתי ולו במשהו

22/12/2010 | 00:59 | מאת: שרון

האם יש משמעות מה קודם למה.? האם קודם לעשות סידרת פיזוטרפיה לחיזוק שרירי הברך,ואחר כך לקבל את הזריקה?. או קודם לקבל את הזריקה ומקביל לעשות פיזוטרפיה? האם יש חשיבות לסדר שבה זה נעשה? מבחינת הפקט החומר והסדר. פשוט קראתי שהזריקה גם מקלה על הכאבים בברך בגלל שיוצרת חומר סיכה לסחוסים.ואני סובלת מאוד מכאבים,אפילו בלילה מתוך שינה-אני מתעוררת. תודה רבה על התשובה המהירה שלך והמפורטת. בתודה מראש שרון

23/06/2016 | 21:58 | מאת: דינה סילברברג

שכנתי קיבלה היום זריקת התר גול עכשיו יש כאבים ברגל ויש תחושה של תזוזה מוזרה ,ברגל האם זה הסדר

24/12/2010 | 15:11 | מאת: אני

07/12/2014 | 18:30 | מאת: מרב

האם זרקת כרבולת תרנגול יכולה לסייע בהפחתת כאב במקרה של שחיקה במפרק הירך?

04/06/2017 | 20:26 | מאת: מירי

האם יש צורך למנוחה לאחר הזרקת כרבולת תרנגולת ?

06/08/2019 | 07:04 | מאת: קמליה

יש לי כאבים חזקים ביותר בברך שמאל,בזמן הליכה ועמידה,ברנטגןהובחנו שינויים ניווניים בינונייםברגל ימין יותר משמאל.במשך שבועיים קבלתי כדורי Xefo8mg2כדורים ליום.ושלוש זריקות כרבולת,וגם זריקתDiprospann14mg/2cc1amp שבועיים,זריקתדיפרוספן אין לי שום הטבה .מה לעשות? תודה רבה!

מנהלי פורום פגיעות סחוס