דופק בזמן רכיבה על אופניים

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

14/01/2019 | 11:53 | מאת: וייס עמנואל

שלום, אני בן 69 ועדיין עושה פעילות ספורט. ברכיבה על האופניים יש מעלות די חדים שדורשים מאמת גדול. אני משתמש השעון ספורט, לכן באפשרותי לבדוק חלק ניכר מהפעילות. בזמן מאמץ מירבי הדופק שלי עלה לזמן קצר עד ל 188 פעימות לדקה למשך כ10-20 שניות, בקטע נוסף של המסלול לכ 170 לפרק זמן דומה. השאלה הינה אם זה מותר, עלול להזיק? אשמח לקבל תשובה. בברכה, עמנואל

שלום רב לצערי שאלתך איננה בתחום התמחתי, עליך לפנות לפזיולוג המומחה ברפואת ספורט או מומחה ברפואת ספורט ולא אורטופד המומחה בפגיעות ספורט

מנהלי פורום פגיעות סחוס