השלת סחוס פגיעה 4 ס״מ

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

17/11/2018 | 23:36 | מאת: דור

היי , אני בן 19 לפני ארבע חודשים סובבתי תברך והתעללתי מכעבים אמרתי זה כלום הלכתי לביקור רופא ויביאו לי זרקיה לא טיפלתי בזה כי אמרתי זה סתם משהו ולפני חודשיים היה לי עוד פעם סיבוב של הברך וכבר החחלתח לבדוק את העניין היייתי פעם במיון הלכתי לאורטופד הייתי אצלו באיפול ושום דבר לא עזר קבוע לי ניתוח להשתלת סחוס..ואני צריך לעבור ניתוח של החלפת סחוס הדרגה שלי זה 4 סמ״ ואני ממש בלחץ ומפחיד אותי כול הקטע הזה של הניתוח ניסיתי הכול בשביל לא להכניס לניתוח אם זה פיטוזרפיה אם זה להקל על הברך הכועבת לרדת במשקל וכלום לא יצליח הכעבים באים והולכים זמן העמידה ממושך גורם לכעבים ריצה מתיחה של הרגל . יש לי גם גמישות יתר אמרו לי שזה גם הביא לבעייה עברתי פיטוזרפיה מסיבית עשיתי הכול בשביל לא יהיה כעבים ..השאלה שלי אם הניתוח הזה קשה? ומתי אני יתחיל ללכת? ואני מאוד מפחד מכעבים שאחרי .אני צריך לדאוג? וכמה זמן מתבצע הניתוח? ומתי אני כבר יכול לחזור לשיגרה היום יומית שלי? תודה רבה אשמח אם תענו לי בבקשה.

קיימים מספר רב של שיטות טיפול בנגעי סחוס ולא ניתן להסיק מדברך במה המדובר. לכן לא אוכל להתיחס לשאלות ששאלת. יש להפנותם לרופא שהציע לך את ההתערבות הניתוחית. אציין רק כי קיים מגוון טיפולי רחב לטיפול בכאב, ואין סיבה שתסבול ממנו באם יהיה. ניתן יהיה למצוא טיפול יעיל שיקל עלהם בהצלחה

מנהלי פורום פגיעות סחוס