התייעצות לגבי המשך הטיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

31/07/2018 | 16:56 | מאת: שרית

לפי ממצאי מ.א.ר מודגמת בצקת לשדית מינימאחית תת קורטיקלית באספקט המידאלי.לא ניתן לשלטל קונטוזיה לשדית שרידנית. הרצועות הצולבות והרצועות הקולקטריות הודגמו תקינים. מודגם קרע הוריזונטלי לרוחב הקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי המערב את שורש המעניסקוס אשר מודגם קטום. הקרע נמשך להיקף גוך המיניסקוס אשר מודגם מעט אקסטרטדד המיניסקוס הלטרלי מודגם תקין. מודגם סדק בסחוס המכסה את הפצט הלטרלע של הפיקה הודגם נוזל תוך פערקי בכמות קטנה ציסטה פופליטיאלית מודגמת בקוטר 4.3 ס"מ במישור המדדי פנימי עברתי 2 זריקות קורטיזון מ2 צידי הברך והכאבים בלתי נסבלים מה אני אמורה לעשות?

הטיפול נגזר ממצאי הבדיקה הגופנית, ובהתחשב בגילך, מחלות הרקע ורגישות לתרופות במידה וקיימת. החלטות שכאלו יש לקבל בהוועצות עם אורטופד שאינו וירטואלי. מנעד הטיפול נע בין תרופות, טיפול פיזיקאלי וניתוח. כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס