כאבים בצוואר - הצרות ספינלית

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

18/07/2017 | 17:21 | מאת: תמיר

שלום, אני בן 26 וכבר שנים שאני סובל מ"כאבים" בצוואר,זה יותר מציק מאשר כואב,גורם לי להזיז כל הזמן את הצוואר ולעשות לעצמי מסאג' חזק בעורף. הלכתי לרופאה ועשיתי CT,בתוצאות רשום לי בסיכום: הצרות ספינלית קלה,בלטי דיסק והצרות ספינלית קלה במספר גבהים. הרופאה אמרה לי שהיא לא מתרגשת מזה ולפי מה שהבנתי ממנה אין מה לעשות עם זה. זה פוגע לי באכות החיים ואני מרגיש שזה רק הולך ומחמיר. אשמח לעזרה וטיפול בנושא. המון תודה!

בהנחה שאין פחת עצבי בביקה הגופנית, הייתי ממליץ על טיפול פיזיותרפי - קיימים פרוטוקולים טיפוליים למצבים אלו. רפואה שלמה

05/09/2017 | 08:59 | מאת: שחיקת סחוס צווארי

שחיקת סחוס צווארי מה ניתן לעשות תודה על תשובתך

הכל צלוי בביטויה של השחיקה - אסימפטומתית? כאב? הגבלת טוח? קרינה? לפי הביטוי נגזר הצורך וסוג הטיפול הנבחר

מנהלי פורום פגיעות סחוס