שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

27/03/2010 | 19:49 | מאת: שרונה

שמי שרונה ואני בת 43. מדי לילה, כשאני הולכת לישון, נרדמות לי שתי הידיים. היום קמתי מהר מהמיטה וכמה שניות לאחר מכן הרגשתי שאיני יכולה להזיז את הידיים, כאילו שהן משותקות!! לאחר כשתיים-שלוש דקות הידיים שלי חזרו למצב הרגיל. אשמח אם תאמרו לי מדוע זה קורה, האם זה מעיד על משהו? בתודה מראש, שרונה

30/03/2010 | 23:27 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לעתים התופעה נובעת מלחץ על מקלעת העצבים באיזור חגורת הכתפיים עקב תנוחת הזרועות בעת השינה. כדאי להיוועץ באורטופד.

מנהל פורום כלי דם ורידים