הזעה מפצה סיבוך

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/01/2012 | 21:16 | מאת: חיים

לפני כ4 שנים עברתי ניתוח להזעת יתר בידיים סטומרת ניתוק הבלוטות הזעה ידעתי על תופעות הלואי של ההזעה מפצה אבל בכול זאוות עשיתי את הניתוח ובאמת ההזעה המפצה הגיע אבל היית מרוצה לפני כשנתיים שמתי לב שאני סובל מקור ברגליים ופלג הגוף העליון חשבתי שזה בגלל ההזעה המפצה שהגוף תמיד לח אז בחורף הוא חלש והקור חודר אבל לאחורנה החמיר המצב ובדקתי בכמה מקומות וגילתי שיכול להיות עקב הניתוח יכול לקראות תופעה של קור מקפיא במצב של קור עדין אין לי פרטים מדויקים ואני שואל את הדקטור מה הוא חושב

05/01/2012 | 14:38 | מאת: ד"ר רם אברהמי

כנראה התאור מתאים למצב של היפרהידרוזיס ותגובת הגוף ולא לניתוח בברכה אברהמי

מנהל פורום כלי דם ורידים