חוות דעת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/05/2010 | 18:21 | מאת: אליס

בת 46 סובלת מכאבי רגליים,לאורך שתי הרגליים האחוריות יש וורידים נימים וצילוליטיס. לפי בדיקת דופלר באמצעות מכשיר הדופלקס לא נמצאה כרגע חסימה או אי ספיקת מסתמים במערכת הורידית העמוקה בשתי הרגלים. הודגמה אי ספיקת מסתמים בוריד הסיפון ובענף של וריד הסיפון בשתי הרגלים.האם הבעיה שלי מתאימה לניתוח ואו זריקות או לשלב את שניה יחד?

10/05/2010 | 19:00 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לאליס, ע"פ הנתונים שמסרת יש צורך בטיפול משולב - החל בווריד הצפון וכלה בוורידונים הנימייתיים.

מנהל פורום כלי דם ורידים