מערכת לקוייה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

06/08/2011 | 18:36 | מאת: רינת

לאחר לימפוגרפיה שנעשתה לי אני סובלת ממערכת לימפה שאין בה זרימה כלל בשני הכיוונים ואני סובלת מלימפאדמה קשה בגפיים התחתונות והפנים האם יש איזה פתרון למערכת הלימפה א כלל לא יש לציין שני סובלת ממחסור בחלבון ותת ספיגה כללי בגוף בעקבות ניתוח שעברתי ואני נואשת עם כל הכאב והאי יכולת תנועה אשמח לכל תשובה רינת

08/08/2011 | 20:42 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לרינת ערב טוב, טיפול יעיל מאוד בלימפאדמה של הרגליים הוא במכונת סחיטה פניאומטית בשם LYMPHA-PRESS. ניתן לסלק בעזרתה כמויות גדולות של נוזלים. יש לשמר את התוצאה ע"י גרביים מותאמות. לגבי מכלול הבעיות שלך - צריך לקבל פרטים בפגישה מסודרת כדי להעריך את הטיפול האפשרי.

מנהל פורום כלי דם ורידים