ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/05/2010 | 08:26 | מאת: יעל

איך אוכל למנוע הופעת ורידים ונימים ברגליים? אני חצי שנה אחרי לידה, ולאמא שלי יש המון ורידים ובולטים מאוד. לאחרונה אני מרגישה שהרגליים כל הזמן כואבות, ומדי פעם מגלה איזה נים או וריד חדש שלא נראה קודם...

02/05/2010 | 22:40 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לדאבוננו אין שיטה למניעת הופעת דליות/נימים. יש הרבה גורמים מעורבים בענין הבולטים שבהם - מין נקבה, היריון ונטיה משפחתית - ואלו בלתי נשלטים. לכן, אם ישנן דליות "מציקות" אפשר להתאים טיפול מתאים - "כיבוי שריפות"

09/05/2010 | 03:31 | מאת: אישה

יש תרופה טיבעית של סולגאר "בוטשר'ס ברום" שמכוצת כלי דם, יש תרופה קונוונציונאלית נגד הדלקת "וונורטון", צריך מרשם. חבל שהרופא כאן כל כך לא מעודכן....

מנהל פורום כלי דם ורידים