טריגליצרדים גבוהים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/04/2010 | 17:13 | מאת: איהאב

שלום רב 22/4/10 בבדיקת דם שלי נמצאו הערכים הבאים CHOLESTEROL TOTAL 225 TRIGLYCERIDES 450 HDL 38 LDLלא ניתן לחשב בביקור אצל רופא פנימי נתבקשתי 1- דיאטה ופעילות גופנית 2- טיפול תרופתי שלאחר כמה ניסויים נשארתי עם crestor 10 mg + bezafibrate אבא שלי ז"ל סבל מרמות גבוהות של שומנים כללי והיתה לו אפילו סתימה בעורק הראשי של הצוואר תוצאות בדיקת דם לאחר הטיפול הנ"ל ובלי פעילות גופנית : CHOLESTEROL TOTAL 152 TRIGLYCERIDES 112 HDL 56 LDL 74 א- האם אני מקבל טיפול הולם ומקצועי או שניתן לשנות ב- האם זה מספיק לקבל תרופות ולא לעשות פעילות גופנית מחוסר זמן . ג- משקלי 77 גובהה 175 לא סובל מבעיות כרוניות אחרות . בכבוד רב ארמלי איהאב

24/04/2010 | 22:22 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לפי "הישגיך" נראה שאתה על דרך המלך בכ"ז עליך להיוועץ במומחה המטפל במסגרת "מרפאת שומנים" הקיימת בכל בתי החולים הגדולים.

מנהל פורום כלי דם ורידים