חולה טרשת בכלי הדם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/02/2011 | 20:21 | מאת: בתיה

בעלי עבר ארוע מוחי וכן חולה דיאליזה וכן דרשת בעורי הרגליים, שאלתי האם חשוב לו להרים את רגליו בכל יום למספר דקות האם זה יכול להועיל לו, אנחנו שוקלים אם לקנות לו מיטה מתכווננת, האם זה כדאי , מה דעתך?

20/02/2011 | 21:47 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לבתיה ערב טוב, קשה להנחותך על סמך הנתונים שספקת. בכל מקרה חשוב בחולים מוגבלי ניוד להפעילם ככל האפשר ובעיתות מנוחה למצוא להם את התנוחה הנוחה להם אולם להקפיד על שינויי תנוחה כדי למנוע היווצרות פצעי לחץ.להרמת רגליים לדקות מספר בלבד אין כל ערך טיפולי בכל מצב שהוא.

מנהל פורום כלי דם ורידים