כאבים באזור הסרעפת ובטן עליונה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/12/2010 | 21:55 | מאת: ורדה

אני סובלת מכאבים חזקים ללא הפסקה באזור הנל וכן כאבים מפושטים קלים יותר בכל הגוף עברתי בירור גסטרואנטרולוגי ואוטואימוני mri עמוד שידרה ועוד ללא כל ממצא פתולוגי פרט לשקיעת דם מוחשת משכחי כאבים לא עוזרים וגם לא אוקסיקודון0 האם יתכן בעיה בכלי דם ואיזו בדיקה אפשר לעשות האם אפשר לעשות טסט עם איזושהיא תרופה .תודה

26/12/2010 | 19:51 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לורדה, לא נראה שבעייתך קשורה לכלי דם, בכל אופן בדיקת CT ANGIO כולל החלק הוורידי עשוייה לתת מענה, שמא, בכ"ז ישנה בעיית כלי דם.

מנהל פורום כלי דם ורידים