המטומה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/08/2010 | 23:52 | מאת: מלכה

כף ידי הימנית התנפחה למימדים עצומים בפתאומיות וללא כל סיבה, בבית חולים קבעו שמדובר בהמטומה, אני לוקחת מדי יום כדור קרטיה, אני בת 55 אישה בריאה, אך במשפחתי יש עבר "עשיר" של בעיות לב, לאחי היה כריש דם במוח, אבי נפטר משבץ לב, ואימי נפטרה בגיל 35 משיתוק כל גופה בצד שמאל. אודה לך אם אוכל לקבל הנחיה לגבי איזו בדיקות עלי לעבור. אני סובלת מכאבי ראש בעיקר בלילות וכשאני קמה בבוקר והם עוברים לאחר כמה שעות לאחר התעוררות. תודה על עזרתך

07/08/2010 | 21:01 | מאת: ד"ר מנשה חדד

למלכה שבוע טוב, במידה ואין סיפור של חבלה יש לבצע בדיקות של מנגנון הקרישה. לרקע המשפחתי קרוב לוודאי אין זיקה להתרחשות אצלך.

מנהל פורום כלי דם ורידים