נימים מוקדמים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/04/2010 | 23:06 | מאת: נטלי

שלום אני בת 21, והופיעו אצלי ביריכים התפרצות של נימי דם ... ובנוסף יש לי וריד ברגל מתחת לברך ..... ממה זה נובע בגיל כולכך צעיר ? אין תורשה במשפחה של ורידי דם ואינני מורטת שערות בשעווה ... כולם אומרים שאני עובדת הרבה, אני מוכרת בחנות בגדים ועומדת ביום רגיל 6 שעות שישה ימים בשבוע לפעמים יותר .... האם זאת הסיבה ? בגיל כולכך צעיר ? למרות העבודה ? יכול להיות שכלי הדם שלי כולכך רגישים ?? מה אתה מייעץ ?

03/04/2010 | 21:58 | מאת: ד"ר מנשה חדד

נימים וורידיים הם תופעה נפוצה בקרב נשים ויש הלוקות בכך בגיל צעיר, לעתים ישנו רקע משפחתי. אין למריטת שיער כל השלכה לגבי התופעה וגם עמידה ממושכת לא הוכחה בוודאות כגורם רקע לכך ומכל מקום זוהי אינה סיבה לשנות את דפוסי החיים. הטיפול בנימים אלו נעשה ע"י טרוש ובד"כ לאחר תום תקופת התעברות המתוכננת.

09/05/2010 | 03:35 | מאת: אישה

גלוולת גורמות לוירידים ברגליים למי שיש נטייה חבל שהרופא כאן לא מדבר על כך.

מנהל פורום כלי דם ורידים