מעט דליות ברגליים ואי ספיקה ורידית כרונית ספנה גדולה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/04/2024 | 00:26 | מאת: אפרת

ביצעתי דופלר לפני כחודש בבלינסון הומלץ על טיפולים אנדוורידים כגון לייזר ,זריקות ודווקא לא על הניתוח השמרני. סובלת מכאבים ברגליים ומתלבטת בין ניתוח לבין השיטות החדשות מבחינה הישנות הורידים ומשך החלמה. לגבי גרבי לחץ , בדקתי במס' מקומות ואין במידה שלי. אבקש לדעת למה הניתוח לא מומלץ?

תשלחי לי את תוצאות הדופלקס בבקשה

02/05/2024 | 14:19 | מאת: תוצאות דופלר גפיים תחתונות

מימין: יש עדות לאי ספיקה של הספנה הגדולה מהשליש התחתון של הירך ומטה. הודגמו ענפים דלייתים באספקט קדמי של הירך. ספנה קטנה: אין עדות לאי ספיקה. משמאל: יש עדות לאי ספיקה של הספנה הגדולה מהשליש התחתון של הירך ומטה. ספנה קטנה: אין עדות לאי ספיקה. בסיכום הרפואי: דליות ברגליים מעט מתלבטות בירך הימני קדמי, ריבוי נימים/ורידים רטיקולארים.

מנהל פורום כלי דם ורידים