ורידים בולטים ונימים ברגליים ונפיחות בצקתית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/04/2024 | 17:53 | מאת: ורידים בולטים ברגליים ונפיחות בצקתית

שלום. בת 43 מגיל 35 עם ורידים גדולים בולטים מעל הברך. נימים רבים ועבים בקרסולים וכפות רגליים. לפני כ5 שנים עברתי פרוצדורת הדבקה בשתי הרגליים ונאמר לי ע"י המנתח שהפרוצגורה תפחית משמעותית את הכאבים ברגליים ואת הנימים. כיום, 5 שנים אחרי, המצב החמיר משמעותית. נימים התרבו והוורידים שהודבקו חזרו ובגדול. יש לי נפיחויות ובצקות ברגליים. קשה לנעול סנדלים כי הכל "גולש" החוצה. אי נעימות ברגליים באופן כללי. אני ממש אובדת עצות. אשמח להמלצות . תודה.

בשלב ראשון יש לחזור על דופלקס ורידי רגליים מע עמוקה ושטחית כדי שנוכל להבין אם הבעיה היא בורידים השטחיים או בעייה אסטטית

מנהל פורום כלי דם ורידים