בדיקת אי ספיקת ורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/03/2024 | 17:06 | מאת: רות

בבדיקת אי ספיקהורידי רגליים התוצאה אין עדות ל dvt או אי פיקת מסתמים בורידים העמוקים של הרגליים מערכת ורידים שטחיים בשני הרגליים אי ספיקת ספנה ארוכה ענף ספנה ארוכה בשוק מה זה אומר אני צריכה לפנות לכירוגית כלי דם

יש לה אי ספיקה של מערכת הורידים השטחית ברגליים . יש לפנות לכירורג כלי דם במידה ואת רוצה לטפל בבעי הורידים כאשר הטיפול נע בין שמוש בגרביים אלסטיות ועד להזרקות או ניתוחים ממליצה לפנות ליעוץ כירורג כלי דם העוסק בורידים

מנהל פורום כלי דם ורידים