היי דר' סיבק - יש לי עוד 2 שאלות.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/03/2024 | 13:09 | מאת: איילי

תזכורת: אני עם PVD בעורקי הדם בשני השוקיים. 1. ברשותי מכשיר "רטט" מן הסוג שעומדים עליו ושמרעיד את שרירי השוקיים והירכיים, אז האם זה יעיל לזרימת הדם בשוקיים, ובנוסף להליכה היומית כמובן? 2. קראתי שזרימת דם בשוקיים משתפרת בשכיבה, אז האם רצוי לשכב מפעם לפעם במשך היום, ומבלי להזניח את ההליכה היומית כמובן? בתודה וברכה, אייל.

כדי לשפר את זרימת הדם ברגליים יש לבצע הליכה של חצי שעה ביום (עם עצירות במידה ויש כאב בזמן הליכה) . כמו כן יש מכשיר שמוכר שמסייע לזרימת דם לרגליים ART ASSIST משווק בארצות הברית

מנהל פורום כלי דם ורידים