טיפול באי ספיקה ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/02/2024 | 06:52 | מאת: מור

עשיתי לפני שלושה ימים טיפול ראשון של הזרקות קצף. אני אמורה לראות תוצאות בטיפול הראשון ? כמה זריקות עושים בדר"כ בטיפול הראשון ? הרופא שלי עשה זריקה 1 ואחרים עושים 3-5 הרופט שלי אמר לעשות טיפול שני אחרי שבוע ואחרים אחרי חודש .הרופא שלי אמר לשים גרב ל 25 שע ואחרים לשבוע . מה אצלו זה שלו ? זה הגיוני ? ומתי רואים תוצאות של הוריד הגדול ? תודה .

הזרקות קצף זו שיטה מקובלת לטיפול בורידים באי ספיקה , לא מאוד גדולים. לאחר ההזרקה מקובל לטפל בגרב אלסטית לתקופה, כמו כן טיפול 1 בד"כ לא מספק בתלות בגודל ובאורך של הוריד בו רוצים לטפל. אין פרוטוקול אחיד למספר הטיפולים או למספר הימים בהם צריך לשים גרב אלסטית . בחרת רופא מסויים אז רצוי להאמין במעשיו.

מנהל פורום כלי דם ורידים