דופק לא נימוש בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/01/2024 | 00:46 | מאת: גילי

שלום רב, לאחרונה בעקבות סיפור של קור בכפות רגלים גם כשחם בחוץ וכאבים בעת הליכה , עמידה ממושכת בכף הרגל עשו לי בדיקה והתברר שהדופק לא נימוש בכף רגל שמאל ... מלבד זה הכף רגל מאוד בריאה . מחלות רקע: אובחנתי עם טרשת נפוצה מתקדמת ראשונית לפני שנה וחצי ובנוסף יש לי שני פריצות דיסק וקרע בL5-S1 יש לי ניתוח בעמוד שדרה. לציין שהרגל שנפגעה מהפריצת דיסק זה רגל שמאל .. שאלה: האם יתכן שהחוסר דופק בכף רגל היא כתוצאה מהפגיעה בגב? יש לי גם סכרת מאוזנת מאוד סוג 2. אין לי נוירופתיה סכרתית עשיתי בדיקה והכל תקין .. תודה רבה

חוסר דופק לא קשור לעמוד השדרה. ממליצה לבצע בדיקת לחצים לשתי הרגליים לבדיקת זרימת הדם לרגליים

מנהל פורום כלי דם ורידים