אי ספיקה בורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

08/01/2024 | 13:28 | מאת: מור

יש לי אי ספיקה בורידים ברגל שמאל בשוק השמאלי והציעו לי הזרקות קצף. שמעתי שהזרקות קצף עוזרות רק להעלים את הדליות ולא את האי ספיקה . האם זה נכון ? האם הזרקות קצף לא מטפלות באי ספיקה ?

הזרקות קצף מטפלות באי ספיקה ורידית על ידי הטרשה של הוריד (כלומר הרס השכבה הפנימית בוריד ע לסגירתו). חסרונות השיטה-שיש צורך בטיפולים חוזרים כדי לקבל סגירה של הוריד כמו כן לעיתים קרובות נוצרת דלקת בוריד המתבטאת בגוש ואודם בוריד .

10/01/2024 | 13:15 | מאת: מור

את ממליצה על הזרקות קצף ?

מנהל פורום כלי דם ורידים