אי ספיקה בורידים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/12/2023 | 12:54 | מאת: מורן

אני סובלת מאי ספיקה בורידים ברגל שמטל בשוק למעלה . הציעו לי הזרקות קצף אני קצת מפחדת מהזריקות ובגלל שזה משאיר פיגמנטציה. יש עוד טיפולים לצמצם כלי דם עם מכשיר חימום מיוחד ולהעלמת דליות האם זה יעזור ? האם כל טיפול להעלמת ורידים יעזור לאי ספיקה ?

הטיפולים בורידים כוללים הזרקת קצף אבלציה וניתוחים כמובן תלוי איזה וריד נמצא באי ספיקה ובאיזה גודל הדליות . האם תוכלי לצרף את תוצאת הדופלקס שאוכל לתת יעוץ טוב יותר?

08/01/2024 | 20:16 | מאת: מורן

עשיתי דופלר ורשום: המערכת שטחית משמאל הודגמה אי ספיקת מסתמים בווריד הספנה הקצרה . הודגמה אי ספיקת מסתמים בווריד ההספנה ארוכה וסעיפיו לאורך הגפה. האם הזרקות קצף יטפלו באי ספיקה ? או רק בדליות ?

מנהל פורום כלי דם ורידים