כאב ביד לאחר לקיחת דמים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/12/2023 | 08:49 | מאת: סתו

היי, לפני שבוע וחצי הייתי במיון ונלקח לי דם מכף היד. מאותו רגע היד כאבה לי מאוד, לאחר כמה ימים גם כף היד התנפחה לי והמשיכה לכאוב בתזוזה של היד ובכלל כל נגיעה בה כאבה גם לבישת חולצה. הייתי אצל רופא משפחה שמישש ואמר שזה רק וריד שתפוצץ והכל בסדר. היום כבר עבר שבוע וחצי מאז והנפיחות ירדה אבל הכאב נמצא כרגע באיזור שורש כף היד וטיפה מעל. אני ממש בחוסר תפקוד בגלל זה אני קמה בלילה מכאבים, לא יכולה שנוגעים לי ביד ולא יכולה להפעיל.אותה למשך זמן רב מה כדאי לעשות?

יתכן שנוצר שטף דם באיזור שנלקחה בדיקת הדם בד,כ חולף מעצמו אולם אם התסמינים כפי שאת מתארת ממליצה לגשת לבדיקת אורטופד

מנהל פורום כלי דם ורידים