דלקת בידיים כתוצאה מעבודה פיזית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/11/2023 | 08:45 | מאת: שק נחום

אני עובדת פיזית בהרכבות וחיווטים התחלתי לסבול מדלקת לפחות זה מה שנאמר לי באגודל ועכשיו גם הצטרפה האצבע האמצעית הורידים נראים ומרגישים נפוחים ורגישים במגע איזה בדיקות עלי לבקש מהרופאה אני צריכה את הידיים שלי תקינות - לפרנסה שלי הייתי בריפוי ועיסוק קיבלתי סד לידיים הייתי האולטרסאונד נאמר דלקת אבל עדין לא הייתי אצל הרופא לפענוח מלא. מה עוד אפשר לעשות עשיתי זריקה לא עזר בכלל נתנו לי כדורים גם לא עזר

לא נראה לי שיש קשר לכלי דם . אבל עדיף שתצרפי מכתב רפואי שאבין על מה מדובר

מנהל פורום כלי דם ורידים