דר' סיבק - ברשותך, שאלת המשך:

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/11/2023 | 11:05 | מאת: אייל

האם ידוע לך על מחלקת כלי דם בישראל המשתמשת באמצעים ובמכשור רפואי שאינם קיימים למשל במחלקת כלי דם שבאיכילוב? כלומר, האם ישנה מחלקה בארץ שבה קיים מכשור חדיש שיכול לתת פתרון לחסימות בכלי דם בשוקיים, ושאינו ניתן במחלקות כלי דם אחרות?

הטיפול המוצע בכל העולם לPVD בעורקי השוק כולל צנתורים וניתוחי מעקף ישנם טיפולים נוספים למשל מכשיר הART ASSIST שנמכר בארצות הברית או טיפול בהזרקת תאי זרע שנעשה בבית החולים לניאדו .

מנהל פורום כלי דם ורידים