ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/11/2023 | 00:20 | מאת: מישהי

היי, בחורה צעירה בת 25 בריאה בד״כ מזה כשנה אני רואה את הוורידים ברגליים גם באזור הברך מהצד וגם באזור הקרסול וקצת גם לאורך השוק בשתי הרגליים מאוד מדאיג אותי כי לדעתי זו לא מחלה של הגיל. צעיר מה ניתן לעשות והאם יש משהו שמפחית את המראה שלהם במיוחד שזה פוגע לי בדימוי עצמי

לפני הכל צריך לבצע דופלקס ורידים מע עמוקה ושטחית לפי זה נוכל להגדיר האם מדובר בבעיה אסטטית שמקורה לרוב גם הורמונלי או אי ספיקה ורידית . ולאחר מכן ניתן להתאים טיפול

מנהל פורום כלי דם ורידים