טיפול בתא לחץ- אברהם בוטביקה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/11/2023 | 12:43 | מאת: חן

שלום דר סיבק אבא שלי, אברהם בוטביקה מטופל אצלכם בלי דם תז שלו - 54008321 בביקור האחרון דר לאחר ניתוח דר שאליאל המליץ על טיפול בתא לחץ. אבל במרפאה בכללית סירבו לנו בטענה שיש לו מחלות רקע. האם אכן כך? במידה ולא האם אתם יכולים להוציא מכתב שכן מותר לו לעשות טיפול בתא לחץ? הבנתי שזה עוזר לכלי דם תודה רבה לכם על הטיפול המסור

הטיפול בתא לחץ וההתאמה אליו נקבע על ידי הרופאים בתא לחץ ולא על ידי הכירורג כלי דם . צריך ללכת לבדיקת התאמה יש באיכילוב ויש באסף הרופא

מנהל פורום כלי דם ורידים