זרימה ורידים וכלי דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/10/2023 | 03:35 | מאת: דניאלה סינואר

שלום אני בת 20 בריאה בד"כ, בחורה חלשה תדיר, ולא מרגישה טוב לעיתים קרובות. עם סיפור משפחתי גינתי מ3 צדדים של מחלות לב ואי ספיקה. לאחרונה עייפות וחולשה נוראית ישנה לפחות 16 שעות ביממה, בנוסף מאחורי ברך שמאל גירוד בלתי פוסק וכן ועקב שמאל כאב והרגשה של עומס וכבדות. תמיד היו לי התכווצויות ברגל שמאל בעיקר אך גם ברגל ימין. רמת הברזל שלי קרובה מאוד לאנמיה עם סיכון לוקחת ברזל אך אין לי ספיגה טובה. באקו לב לפני שנה יצא אי ספיקה קלה ברמה1 האם יש עניין לפנות לרופא קרדיולוג? והאם יכול להיות שיש בעיה בזרימת הדם? ויש יותר חשש למערכת זרימת הדם מכל סיבה אחרת בגוף?

בגיל 20 סביר שיש לך זרימת דם טובה בכל הגוף. אבל יתכן ויש לך אי ספיקה ורידית ממליצה לך לבצע דופלקס ורידי רגליים .

מנהל פורום כלי דם ורידים