ורידים קופצים בשלושה ימים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/10/2023 | 23:06 | מאת: אלינה

שלום, אשמח למענה אני בחורה בת 32 אחרי 2 לידות בריאה קצת מלאה לעיתים היה לי וריד או שריר קופץ לכמה שניות באזור שונה בגוף שלפי מה שקראתי זה תקין בכמה יים האחרונים נהיה למ קצת ורידים קופצים במהלך היום או ברגליים או בידיים לא בכפות במהלך היום מידי פעם אך אציין שאני במת נפשי וחרדה מאז הטבח שקרה כאן מתקשה לישון בלילות האם זה קשור ?

מתח נפשי אכן עלול לגרום להתכווצות של שרירים וגם לנפיחות בורידים . מדובר בד"כ בתופעה ולא במחלה

מנהל פורום כלי דם ורידים