שאלה והתיעצות דחופה מאוד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/10/2023 | 22:44 | מאת: ללא שם

סובלת מ7 שנים מכאב ודופק ונפיחות בזווית הפה ובשפה עליונה משמאל. בus וב mri ובצנתור הודגם hypertrophic lift superior labial artery התחלתי טיפול בחוסמי בטא עם שיפור בנוסף אני נוטלת גבאפנטין היום הומלץ לי אמבוליזציה בצנתור לסגירת העורק האם אני בכיוון הנכון? האם יש המלצות? האם יש פתרון בכירורגיה כלי דם?

מי מטפל בך? בעקרון אמבוליזציה מבצעים אנשי הרדיולוגיה הפולשנית את צריכה לפנות לרופאים שמטפלים בAVM כמו ד"ר פרקש משערי צדק.

16/10/2023 | 12:28 | מאת: דועאא

שלום רב אני מטופלת בבית חולים רמב"ם אצל ד"ר איתן אברגל הצינתור האבחנתי היה אצל ד"ר פרקש אבל לא בוצעה סגירה לעורק, הוא המליץ על קשירה לעורק במרפאת פה ולסת ברמב"ם. הפה ולסת שלחו אותי לד"ר אברגל לכן אני מתלבטת מאוד תודה רבה דועאא

מנהל פורום כלי דם ורידים